Nooddouche huren

Waar een nooddouche huren?

Een nooddouche huren kan bij prerent.nl

Mobiele douche unitMet een nooddouche kun je thuis blijven douchen als je een badkamerlekkage hebt of als je badkamer verbouwing aan de gang is.

Met je eigen nooddouche of mobiele badkamer hoef je niet naar de buren om te douchen, je kunt gewoon douchen als jij het er aan toe hebt en dat is wel zo fijn.
Je kunt ook gaan douchen bij je buren, maar je badkamer verbouwing duurt al snel 4 tot 5 weken.

Als je de nooddouche wilt huren kun je contact met ons opnemen, dan overleggen we wat de bedoeling is en wanneer we iets afspreken komen wij dat ook gewoon na. Wij sluiten de nooddouche of mobiele badkamer bij je aan, je hoeft ons alleen maar aan te wijzen waar deze moet staan en wij doen de rest. Is de lekkage van de badkamer weer klaar, of je hele badkamer is verbouwd; dan komen wij het gehuurde weer bij je demonteren en we nemen het weer mee.
Dus ook hier hoef jij zelf niks te doen.

Duurt de verbouwing langer dan je had gedacht? Neem zo snel mogelijk, dat wanneer je denkt dat het wel eens langer kan gaan duren, contact met ons op en dan kijken we of verlenging mogelijk is. Uit het verleden kunnen we opmaken dat in 90% van de gevallen gewoon verlengd worden.

Voor vragen kun u ook contact met ons opnemen.

Schuiven naar boven