Mobiele badkamer

Deze luxe mobiele badkamer is een ideale oplossing als je tijdelijk een zeer complete badkamer nodig hebt. Per keer kun je ongeveer 10 minuten douchen, na 15 minuten kan de volgende persoon douchen. De badkamer is van alle gemakken voorzien zoals een wastafel met een spiegel en een hangend toilet. Een douchegordijn scheidt de natte ruimte van het gedeelte waar je je om kunt kleden. In het omkleed gedeelte is ook een bankje om even te zitten met daaronder een verwarming voor een aangename badkamer temperatuur. Er zit mooie heldere LED verlichting in de badkamer zodat deze uitstekend verlicht is. Om te zorgen dat je lekkere frisse lucht hebt zit er een raam in wat geopend kan worden en is er een ventilator aanwezig. De wanden zijn van een glad materiaal wat goed schoon te houden is.

Stroom
Alles wordt verwarmd en verlicht via een normaal stopcontact. Een verlengkabel nemen wij mee. Omdat alles elektrisch is heb je wel een vrije groep nodig in je meterkast, twijfel je of je deze Mobiele badkamerhebt, laat dan van te voren een installateur langskomen om dit te controleren.

Schoonwater aanvoer en afvalwater afvoer
De aanvoerslang kan op je buitenkraan worden aangesloten. Omdat er een vermaler in de badkamer is ingebouwd gaat het afvalwater van de douche, wasbak en het toilet door een slang van slechts 25mm, deze kan in een rioolaansluiting worden gelegd. Bijvoorbeeld het schrobputje bij de buitenkraan. Beide slangen zijn 12 meter lang. De aansluiting zit linksvoor onder de badkamer.

Badkamer uitrusting
Inloopdouche met nieuw douchegordijn
Thermostaatdouchekraan
Wastafel met een groot werkblad met spiegel en stopcontact
Hangend toilet
Bankje met daarboven 4 kledinghaakjes
Handdoekhaakjes bij de douche en bij de wastafel
Elektrische verwarming
Afvoerputje op de vloer
Afsluitbare buitendeur (zowel van binnenuit als van buitenaf)

In de winterperiode zijn de aanvoerslang en afvoerslang verwarmd en voorzien van isolatie om bevriezing te voorkomen.

Afmetingen
240 x 185 x 282 centimeter (LxBxH)
Inclusief spatborden en dissel: 340 x 220 centimeter (LxB)

Heeft u nog vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Schuiven naar boven