Mobiele badkamer huren

Waar een mobiele badkamer huren?

Een mobiele badkamer huren kan bij prerent.nl
Met een mobiele badkamer kun je thuis blijven douchen als je een badkamerlekkage hebt of als je badkamer verbouwing aan de gang is, dus je hebt dan een nooddouche.

Met je eigen nooddouche of mobiele badkamer ben je niet afhankelijk van buren of familie waar je heen moet om te douchen. Je kunt lekker thuis blijven douchen in een lekker verwarmde ruimte met omkleed gelegenheid, wastafel en zelfs een toilet.

Wij komen de badkamer op wielen naar je toe brengen en sluiten hem volledig voor je aan, je hoeft dus niks te doen. Ja, aanwijzen waar je hem wilt hebben. Doordat er wielen onder zitten kunnen we hem overal naar toe rollen zolang het een verharde ondergrond is, en door de steunpoten op alle hoeken staat de mobiele badkamer erg stevig en zéér stabiel.

Voor elke nieuwe huurperiode wordt de douche grondig schoongemaakt en ontsmet en wordt er een nieuw douchegordijn mee geleverd zodat alles lekker schoon en fris is.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de aannemer de klus niet zo snel kan klaren dan aanvankelijk werd gedacht, dan is het makkelijk als de nooddouche iets langer bij je blijft staan dan je van te voren hebt opgegeven. Geef het aan wanneer je denkt dat het langer gaat duren en wij gaan samen met jou kijken of het mogelijk is dat de mobiele badkamer iets langer bij je kan blijven staan. In negen van de 10 gevallen is dit geen probleem.

Schuiven naar boven